Nova kedada i nova recepta.
Passejada sota un sol d'escàndol, un àpat impressionant, una sessió de fotografies que donava enveja, un detallet per no oblidar la jornada, una companyia immillorable i com no, un toc oriental...
Passejada sota un sol d'escàndol, un àpat impressionant, una sessió de fotografies que donava enveja, un detallet per no oblidar la jornada, una companyia immillorable i com no, un toc oriental...
Ingredientes: alga transparente, agua, azúcar y leche de coco
Preparación: Cortar las algas en trocitos de unos 3cm, ponerlos en agua y llevar a ebullición, removiendo hasta que el alga se deshaga completamente. Añadir el azúcar y la leche de coco, y dejar que siga hirviendo un poco más.
Repartir la masa en diferentes moldes, dejar enfríar y poner en la nevera.
5 comentarios:
Laura dijo...
Té molt bona pinta!
laura.
marta dijo...
Ufff... això s'ha de provar...
Amb el que m'agrada el coco... A veure si per Cardona, trobo els ingredients i aquest vespre mateix m'hi poso!!!
M'encanta que aprenguem noves receptes,
muaks
Monika dijo...
No m'han sapigut dir les mides, ho fan una mica a ull... i les algues, d'alguna botiga d'alimentació on venguin productes asiatics. Ja ens explicaràs!!
Nina Chan dijo...
Eiiii!! al final t´has decidit a obrir una entrada!! ueeueueue!!! A mi personalment prefereixo el coco untat (crema Body Shop), que el menjat, jeje...bé, ja us ho vaig dir, petooons!!
Mari y Vicente dijo...
Y está riquísimo, además la textura es muy original, a ver si encuentro los ingredientes y pruebo de hacerlo yo también.