Nova kedada i nova recepta.
Passejada sota un sol d'escàndol, un àpat impressionant, una sessió de fotografies que donava enveja, un detallet per no oblidar la jornada, una companyia immillorable i com no, un toc oriental...

Ingredientes: alga transparente, agua, azúcar y leche de coco
Preparación:
Cortar las algas en trocitos de unos 3cm, ponerlos en agua y llevar a ebullición, removiendo hasta que el alga se deshaga completamente. Añadir el azúcar y la leche de coco, y dejar que siga hirviendo un poco más.
Repartir la masa en diferentes moldes, dejar enfríar y poner en la nevera.



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5 comentarios:

    Laura dijo...

    Té molt bona pinta!
    laura.

  1. ... on 4 de agosto de 2009, 13:02  
  2. marta dijo...

    Ufff... això s'ha de provar...
    Amb el que m'agrada el coco... A veure si per Cardona, trobo els ingredients i aquest vespre mateix m'hi poso!!!

    M'encanta que aprenguem noves receptes,
    muaks

  3. ... on 4 de agosto de 2009, 14:32  
  4. Monika dijo...

    No m'han sapigut dir les mides, ho fan una mica a ull... i les algues, d'alguna botiga d'alimentació on venguin productes asiatics. Ja ens explicaràs!!

  5. ... on 4 de agosto de 2009, 15:04  
  6. Nina Chan dijo...

    Eiiii!! al final t´has decidit a obrir una entrada!! ueeueueue!!! A mi personalment prefereixo el coco untat (crema Body Shop), que el menjat, jeje...bé, ja us ho vaig dir, petooons!!

  7. ... on 4 de agosto de 2009, 16:12  
  8. Mari y Vicente dijo...

    Y está riquísimo, además la textura es muy original, a ver si encuentro los ingredientes y pruebo de hacerlo yo también.

  9. ... on 4 de agosto de 2009, 17:49