Avui fa un any de l'assignació. Recordo perfectament el dia, que va lligat a un trist aconteixement... 20 dies llarguíssims, veient que arribaven la resta d'assignacions i de la nostra sempre en faltava un paper, i quan aquest arribava ens posaven l'excusa de que en faltava un altre. Que tot estava bé, però sense la documentació completa no ens en podien adelantar res... I després de la sorpresa inicial, l'informe... on se'ns detallava el que sabien de tu, que vam haver de rellegir a casa per que ja no estàvem posant atenció, volíem veure la foto i acceptar l'assignació, per poder viatjar amb el primer grup i no haver d'esperar més dies... Només 3 setmanes que van passar rapídissimes, les 4 famílies enganxades al telèfon, on vam haver de buscar vols i allotjament, anar tancant temes a la feina i a casa, pensant què posar a la maleta, comprant robeta, preparant els estris, re-decorant la casa...


This entry was posted on miércoles, octubre 19, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarios:

  Nina Chan dijo...

  felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mare meva, ja ha passat un any, is embla que fós ahi.... una forta abraçada guapa!!!!

 1. ... on 19 de octubre de 2011, 8:06  
 2. Piderman dijo...

  Terminología Facebook: Me Gusta :)

 3. ... on 19 de octubre de 2011, 8:48  
 4. Nina Chan dijo...

  jajajaja!!tas fatal piderman, jiji

 5. ... on 19 de octubre de 2011, 15:43  
 6. laura dijo...

  feliz primer año de recuerdos, que rapido paso verdad??? un beso
  laura

 7. ... on 20 de octubre de 2011, 0:23