Ahir divendres, al C33, van emetre la reposició d'un documental emès per Karakia el 2004: "Nam-Viet Gan" (Contxinxina propera), comunitat vietnamita:
D'aquest país asiàtic, el Vietnam, en deien la Cotxinxina, i durant molt temps va ser als confins de la Terra. En l'era de les comunicacions, el Vietnam continua sent un país molt desconegut i són ben pocs els veïns que arriben d'aquelles terres.

Aquest matí a TV3, al programa Planetari, hem pogut veure el primer d'una altra serie de documentals "Globeriders: El Vietnam del Sud". L'he estat buscant per publicar-l'ho, però només n'he trobat la pàgina web dels protagonistes:

Els dissabtes també, a TV2, repeteixen una altra serie del 1997, "Vietnam, vida tras la muerte":
Con esta serie se abordan los diferentes aspectos de la cultura, la zoologia, la flora y el futuro del medio ambiente de Vietnam, un pais desconocido desde el punto de vista de lo vivo y no basado unicamente en las consecuencias de la guerra.


I mentre buscava per la web de TV3, a part d'un munt de noticies, he trobat el programa dedicat a Vietnam de "Afers Exteriors", del 2005. Per les fans de'n Miquel Calçada... ;-)

http://www.tv3.cat/videos/192308575

PD: Es veritat el que es deia que tot eren decorats??? costa de creure...
Per cert, gràcies per avisar...


This entry was posted on sábado, agosto 22, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarios:

    Laura dijo...

    De res... ;)
    No crec que fóssin decorats el programa Afers exteriors... perquè no és l'estil ni del Miquel Calzada ni de TV3.
    Acabaràs amb una col.lecció extensa de reportatges de Vietnam... seguirem avisant cada vegada que en trobem algún, jeje.
    Laura.

  1. ... on 22 de agosto de 2009, 12:46  
  2. marta dijo...

    Jo penso el mateix que la Laura, TV3 sempre s'ha caracteritzat per uns documentals molt bons i de primera linea...
    Quan aneu al Vietnam, seràs tan experta, que podràs anar amb els ulls tancats, jejeje

  3. ... on 22 de agosto de 2009, 19:25  
  4. Monika dijo...

    Laura: Confirmat. Dissabte que ve Centre de Vietnam, i així suposo que cada setmana 1 lloc per arribar fins a Singapur...

  5. ... on 23 de agosto de 2009, 11:06  
  6. Vientomi dijo...

    Del Miki miro de no perdrem res, m'encanta!
    I el karakia també me'l miro!

  7. ... on 24 de agosto de 2009, 11:26